I heart Tony Stark

By | May 2, 2013

Când mă fac mare vreau să fiu Tony Stark, verde stop. Tocmai am văzut Iron Man 3 și am venit acasă cu un mare zâmbet pe display. Filmul este bun, hrană pentru dependenții de explozii. Regizorul mi se pare un geniu malefic. Spun asta pentru că am văzut foarte multe chestii aruncate “la întâmplare” în film. Sunt sigur că acum, într-o pivniță din America, niște puști se bat cu săbiile laser din cauza referirilor la Avengers. Deși filmul este previzibil prin excelență, este extrem de greu să stai să faci posibile scenarii în minte pentru că pur și simplu are prea mult awesomeness pe secundă. În 2 ore și 10 minute n-am avut timp să iau ochii de la ecran.

Sunt și chestii care nu mi-au plăcut. De exemplu în Iron Man 1 era un singur costum, în 2 au fost mai mulți iar acum sunt o armată de Iron Menz care se bat pe acolo. Parcă își pierde din farmec. Personajele malefice cred că puteau să fie alese mai bine. Deja au dat-o spre X-Men cu oamenii-lavă. Legat de echipamentele alea, aș fi vrut niște descrieri mai veridice, gen “Big Bang Theory”, nu super-plasmă cu absorbție atomică. Ah … și Pepper Potts nu mi se pare atrăgătoare nici cât o friptură într-o zi de post.

Încă un ultim amănunt. Filmul are și o scenă după credite. Dar nu merită să aștepți, e chiar la final la final, după 15 minute de cast. Mai bine pleci și o vezi acasă, când “închiriezi” DVD-ul și poți să dai skip.

Când apare Iron Man 4 ? 😀

[youtube=http://youtu.be/f_h95mEd4TI]

foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: