Îmi place de Romtelecom în ultima vreme

By | May 22, 2013

Infrastructura pe care se bazează telefonia fixă (și mai nou cea mobilă) a ajuns la un nivel la care efectuarea apelurilor se face gratis pentru operator. Un exemplu bun este avalanșa abonamentelor nelimitate pe partea de telefonie mobilă. Chiar și așa, telefonia fixă moare încet încet. Mai încet la noi decât la alții. Dar ce te faci când principala ta activitate ca firmă se bazează pe telefonia fixă ?

Te uiți unde sunt persoanele dornice să cheltuie și într-acolo te îndrepți. Să luăm exemplul Romtelecom. Ați mai văzut în ultimul timp reclamă pentru telefonie fixă ? Nu cred. În schimb, luna trecută am fost la BLP#2. Cine credeți că a asigurat partea de rețea, locația, catering-ul și multe altele ? Romtelecom ! Sâmbăta asta la Turbohalle o să fie ReC (Romanian eSports Championship) – un concurs de jocuri electronice. Cine este sponsor principal ? Romtelecom. În toamnă, pe 14-15 Septembrie, la sala polivalentă, va fi o nouă ediție Dreamhack. Ia uitați-vă pe site și vedeți logo-ul cui tronează mare pe prima pagină ? Romtelecom …

Ce schimbare ! Asta este compania aia care acum 4-5 ani nu însemna ceva decât pentru persoanele de vârsta a III-a cu minute nelimitate după ora 19. Acum se promovează în rândul puștanilor dependenți de jocuri și LAN Party-uri. Pentru că acolo este piața vie. Încă se cer conexiuni la internet.

Bravo Romtelecom! În sfârșit corabia se îndreaptă într-o direcție bună

rec featured

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Îmi place de Romtelecom în ultima vreme

  1. Ariel

    Era și timpul să existe o modificare la Romtelecom, altfel se afundau complet. Nu mi se par cei mai breji, însă, cum zici sunt pe drumul cel bun.

    Am interacționat în trecut cu ei, pe tehnic, ADLS; și acum am rămas cu sechele și recomand oricui să-i evite. În plan profesional m-au lăsat rece abordările lor de HR …

    Reply
    1. revo Post author

      Eu am avut câțiva ani telefon de la ei și am renunțat după ce a venit RDS. Cam atât. Dar observ că multă lume alege soluții de date RTC pentru locații mai remote. În locul lor aș intra pe piața 4G acum. Într-un mod elegant, fără să apară conflicte cu Cosmote.

    1. revo Post author

      Crezi tu că Romtelecom n-are bani pentru așa ceva ? Ar merge la fix niște modemuri 4g prin primăvară când se eliberează frecvențele.

Spune-ți și tu părerea: