Îmi tot pierd ghiulu’

By | February 4, 2013

Acum 2 săptămâni mă grăbeam spre metrou prin parcul de la Păcii, Autogara Militari. Din spatele meu sare unu’ din boscheți, vine lângă mine, se apleacă și ia ceva de jos. Probabil miza pe faptul că nu l-am vazut cum a sărit peste boscheții ăia. Doar că vederea mea periferică este 16:9. Mă rog, se ridică de jos și îmi întinde un inel. Mă prind repede care-i faza și îi zic “Nu-i al meu”. Tot insista așa că îi trag un “Nu-i al meu, dă-i drumu’ !”. Pleacă fără să zică nimic.

Ieri mă urc în mașină, dau la cheie și până să eliberez butonul de “Launch Control” pentru marșarier trece unu’ prin fața mașinii. Se apleacă pe undeva prin zona numărului de înmatriculare. “Ce naiba face idiotul ăsta?”. V-ați prins. Se ridică și vine cu un inel la mine. Era același borfaș amărât îmbrăcat cu aceeași geacă neagră. Îl primește direct pe “Dă-i drumu'” și pleacă din nou fără să spună nimic. Nici nu știu dacă vorbește, s-ar putea să fie mut.

Acum, după ce i-am dat cu flit de 2 ori, mă intreb câteva lucruri:

1. Mai ține la cineva astfel de țepe ?
2. Nu pot să-mi dau seama cum mai exact vroia el să mă agațe. Vroia să-i dau ceva in schimb pe un inel care nu-i al meu, sau ce ? Să-l recompensez că mi-a găsit inelul … Ce naiba ?
3. Cât ghinion de borfaș să ai încât să încerci să dai de 2 ori țeapă aceleiași persoane ?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fttRPS023uk]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Îmi tot pierd ghiulu’

Spune-ți și tu părerea: