În interiorul unui Rolls-Royce Phantom

By | March 25, 2018

La SIAB am putut să filmez în interiorul noului Rolls-Royce Phantom, aflat acum la a opta generație. Este o mașină spectaculoasă, de 6 metri lungime și aproape 2 lățime, cu un V12 de 6.75 litri și 563 de cai.

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost că de îndată ce am băgat capul pe ușă, zgomotul de fond a dispărut complet, asta în condițiile în care ușa nu era închisă. Îmi imaginez că dacă se închid și ușile, afară poate să fie război, iar tu tot nu vei auzi.

Podeaua este din lână iar pe plafon sunt foarte multe LED-uri, grupate în așa numitul Starlight Headliner. Instrumentarul de bord este afișat pe un display de 12″ iar adițional mai are un display în partea dreaptă, care se ascunde în spatele unei planșe de lemn.

Noutatea pentru acest model de Rolls-Royce Phantom este că posesorii își pot încastra în bord cam orice vor. Un tablou, harta ADN-ului proprietarului, un obiect din aur. Doar inspirație să ai.

Așa cum ne povestea și cel care ne prezenta mașina, Rolls-Royce și-a depășit condiția de mașină și a ajuns o operă de artă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: