În Lidl se găsesc cele mai bune cereale din lume

By | August 19, 2014

Sunt două lucruri pe care le consum cu foarte mare plăcere încă dinainte să apară Lidl în România. Asta cu ajutorul vărului meu care mai făcea drumuri prin Germania și care m-a învățat la prostii. Primul ar fi ciocolata Nussknacker care acum nu se mai găsește la Lidl (boo hoo).

Al doilea ar fi cerealele Master Crumble, care din fericire încă se găsesc în Lidl. Sunt mai multe sortimente în cutii foarte asemănătoare, însă mie îmi place unul singur dintre ele. Le recunosc după culoarea galbenă a benzii din partea stângă a cutiei. Celelalte nu mi se pare că sunt la fel de bune. Arată cam așa:

Sunt cu musli, banane, ciocolată și … iaurt. Știu că inițiat te gândești ce caută iaurtul în cereale, dar după ce le guști vei înțelege. În poză iaurtul este cel alb, în formă de discuri.

Dacă vi se par prea dulci, puteți încerca și celelalte sortimente. Mi astea mi se par pur și simplu cele mai bune cereale pe care le-am mâncat. Sper să nu dispară vreodată de la Lidl.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “În Lidl se găsesc cele mai bune cereale din lume

  1. Claudiu C.

    Eu personal am încercat câteva cereale de la Lidl și nu mi-au plăcut, dar cu prima ocazie voi cumpăra o cutie dinasta să încerc în urma recomandării tale.

    Reply
    1. revo Post author

      Să nu uiți să dai un comentariu și să îmi spui și cum ți s-au părut. Nici mie nu îmi plac nici măcar cerelalte sortimente de Master Crumble. D-asta am insistat pe culoarea galbenă din colț. Singura reclamație pe care o poți avea la aste ar fi că sunt prea dulci.

  2. Claudiu C.

    Din păcate se pare ca nu există cerealele alea aici in Irlanda, deși credeam că majoritatea produselor sunt la fel.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: