În spatele startupurilor de tehnologie din Sillicon Valley

By | May 12, 2014

În ceea ce privește companiile noi, lucrurile nu sunt întotdeauna așa de roz precum ar vrea oamenii din spatele lor să pară. Am văzut că în ultimul timp a apărut un cult al startupurilor în America. Am avut o funcție bunicică pe la Google, îmi dau demisia și îmi fac eu o aplicație, că sigur mă susține cineva. Doar am lucrat la Google.

Combinația asta cu Whisper și cu Secret – o aplicație similară – și se obțin următoarele:

silicon_valley5instagram

 

Path este o aplicație nouă în stilul timeline-ului de pe Facebook. Dave Morrin, unul dintre co-fondatori chiar a făcut parte din conducerea Facebook. Printre cei care au investit în aplicație se numără și Ashton Kutcher. O bulă după părerea mea.

 

silicon_valley1path

 

 

Rap Genius este un site pe care se găsesc versurile de la mai toate melodiile. Cred că este cel mai bine cotat site de acest gen de către Google. Asta în ciuda faptului că Google s-a supărat anul trecut pe ei că făceau măgării și i-a șters complet din rezultatele căutărilor.

silicon_valley2rapgenius

 

Scena de mai jos are corespondent și în peisajul autohton. Mă refer la fetele alea de pe Facebook care își fac complimente reciproc de genul: “ce frumoasă ești” și în realitate ele sunt urâte cu crăci.

silicon_valley3endorse

 

 

O mărturisire sinceră. Toată lumea se aștepta ca Tumblr să se strice după ce îl cumpără Yahoo (nu că ar fi fost cine-știe-ce).silicon_valley4tumblrŞi preferatul meu: un zvon care a apărut prin februarie despre Evernote. Nu este exclus nici ca cineva din interiorul companiei să fi încercat să îi crească valoarea. Sau poate Facebook are poftă de ceva nou.

silicon_valley6evernoteSunte tare curios cum vor evolua lucrurile în ceea ce privește acest gen de aplicații. Sunt niște aspecte legale interesante aici. Dacă sunt folosite “cum trebuie”, aceste aplicații pot distruge oameni, căsnicii sau corporații.

[sursă]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: