În Zimnicea trăiește cel mai puternic luptător

By | August 11, 2011

Se numeste Claudiu Bîță si prima data am aflat despre el de la Andi Moisescu. De atunci m-am laudat cu el la toate persoanele pe care le stiu. De fiecare data cand vedeam pe strada un laș care prefera sa intinda o mana decat sa dea piept cu viata ii dadeam exemplul lui Claudiu.

Pentru cei care nu stiu, Claudiu este paralizat de la piept in jos insa cu toate astea scrie articole aici cu ajutorul unui software de voice recognition. Mie imi e greu sa fac un review in romana, insa el se chinuie cam 6 ore la un articol pentru ca le scrie pe litere pronuntand in engleza.

Din pacate, acum am aflat de la Arhi ca Claudiu are probleme. Tocmai ce a fost operat de escare, o chestie foarte nasoala pe care o faci atunci cand stai prea mult in acelasi loc. Tesutul moare dintre os si suprafata pe care stai nu se mai alimenteaza cu sange. Cu totii stim ca lucrurile astea costa …

Asadar, daca aveti posibilitatea sa ajutati un om exemplar, o donatie ar fi bine venita. Prin Paypal la cainiirosii2000@yahoo.com sau prin cont bancar:

RAIFFEISEN BANK, sucursala Zimnicea, judetul Teleorman

Titular cont: Bîță Verginia Doina: RO76 RZBR 0000 0600 0743 2135

Arhi va ofera un loc in blogroll daca donati, eu nu prea am ce sa va ofer. Dar va spun ca o fapta buna se face fara sa astepti recompensa.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: