Încărcător auto rapid pentru Samsung

By | April 25, 2016

Lucrul pe care-l apreciez cel mai mult la Galaxy S6 este încărcarea rapidă. Chiar am nevoie de ea, la cât de mult folosesc telefonul. De când am trecut la S6, nu am mai folosit vechiul încărcător auto, pentru că mi se părea că încarcă mult prea greu. Așa că am căutat un pic și am găsit un încărcător auto rapid, cu Qualcomm Quick Charge 3.0.

De fapt, am tot amânat să-l cumpăr pentru că cele cu Quick Charge costă ceva mai mult și mi-era frică să nu dau banii pe o prostie. Am riscat până la urmă și am luat de pe eBay un încărcător Tronsmart, pe care am da 14$. L-am testat ieri și încarcă telefonul de la 1 la 100% în 1h20m.

incarcator auto rapid

 

Are un singur port cu Fast Charging iar celelalte două spun ei că ar fi cu Volt IQ, un circuit care va recunoaște dispozitivul conectat și va ști ce amperaj să îi livreze. Are și protecție pentru scurt-circuit și scoate 5 V și 4.8 A (max 2.4 + 2.4) pe porturile normale și în functie de dispozitiv: 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A pe portul cu Quick Charge.

În concluzie, m-am sacrificat eu pentru ca voi să îl puteți comanda liniștiți. Este ceea ce trebuie. Au și la eMAG încărcătoare auto rapide, însă atunci când am dat comanda nu aveau decât cu Qualcomm Quick Charge 2.0. Deși Galaxy S6 funcționează pe 2.0, eu am vrut cu 3.0, ca să fiu future proofed.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Încărcător auto rapid pentru Samsung

  1. nwradu

    Alea de la eMAG sunt de 5 V, nu-s chiar ceea ce considerăm noi încărcare rapidă. Confuzia a pornit de mult, când PC-urile dădeau 0,5 A pe USB, iar încărcătoarele de priză care dădeau 1-2 A erau numite “rapide”.

    Ce înțelegem acum prin “rapid”: 9 V sau chiar 12 V pe ieșire.

    Reply
  2. mirel

    Ce debiteaza cate unii…ma ia groaza…daca tot facem recenzii la incarcatoare de nu intalam si aplicatia “ampere” pe android si sa spunem si la lume cati miliamperi furnizeaza cu adevarat…ca eu sunt satul de incarcatoare de 2.1 si ele abia daca incarca cu 300-400 mA. Si sunt curios cei care vor asa zisa rapiditate la incarcare cu 12 volti de ce nu se conecteaza direct la bateria masinii sa vad si eu cum le fac smartphone-urile poc…

    Reply
    1. mirel

      de obicei cei care fac review-uri…e netul plin de prezentari in care vad ca sunt laudate incarcatoare ieftine pe care scrie 2.1A si lumea ia de bun ce scrie pe ele…dar nu am vazut pe nimeni care sa isi instaleze aplicatia ampere si sa spuna defapt ce curent furnizeaza…as vrea si eu sa imi cumpar un incarcator auto potent cu mai multe usb-uri pe care sa scrie 3x1A si chiar sa furnizeze 1A pe fiecare usb…eu nu am avut pe mana unu cu QC dar cele simple pe care am avut ocazia sa le testez nu au furnizat mai mult de 450mA…si asta fiind unu facut de mine cu o placa luata de pe ebay la 5 lei…ca cele ieftine din comert au furnizat maxim 250mA…probate toate cu un LG G2…pe cel original scrie 1.8A si a avut momente cand incarca si cu 1950mA…cele auto dezastru…am vazut prezentari si la baterii externe…si ce crezi…cumpar una la aprox 100 lei de 10k mA si pe portul de 2.1A imi spune ca e limitat curentul la 1000mA si practic el incarca cu max 500mA, iar pe portul de 1A culmea, nu e limitat si incarca cu 1.5A…imi vine sa o iau razna…sunt satul de atatea minciuni…vreau sa macar sa se apropie de valoarea maxima scrisa…nu am nimic cu review-ul tau doar ca am vazut ca e cea mai recenta postare si am zis sa imi scriu si eu intamplarile aici…poate cu ocazia asta deschid ochii cuiva care pe viitor sa faca si altfel de teste nu doar ca s-a incarcat telefonul in 1 ora…eu am tinut telefonul la incarcat pana la plin si cand am intrat in root si am resetat contoarul bateriei aveam defapt 95%…si ma mai si miram de ce scade repede de la 100% la 99%…si asa am facut un obicei sa il las inca 15-20 min la incarcat dupa ce arata full si acum functioneaza normal…scade mult mai greu de la 100 la 99…m-am cam lungit cu povestea…scuze…toate cele bune

Spune-ți și tu părerea: