Inegalabila, Indestructibila …

By | December 8, 2011

 

Băietii de la Varta România nu m-au invitat si pe mine la eventul in care malaci autohtoni incercau sa rupa lanterna’n 2 (invitat in calitate de malac, bineinteles). Le-am scris frumos celor de la Varta GMBH aici si au decis ca merit una drept cadou de Moș Nicolae. Modelul primit este cel de 3W. M-am gandit ca ar fi frumos sa scriu cate ceva despre ea din politete, totusi … mi-au dat jucaria gratis. Asa ca sa scriu niste chestii care nu se vad in poze:

Lanterna este cel mai tare arma alba din dotarea mea. Cantareste aproape 1kg.

Ei spun ca este facuta dintr-un aliaj de titaniu cu aluminium, la fel ca avioanele. Eu zic doar ca e super misto la atingere. Iti da acelasi feeling pe care il ai cand tii in mana o bâtă telescopica.

Ei spun ca lumineaza la 140 metri distanta. In drum spre casa am pus-o pe un bloc mai indepartat de atat si cand am ajuns in dreptul lui niste oameni se uitau pe cer dupa Batman.

Pentru electronistul din tine, marele bec este de fapt un SMD de ~ 1x1mm, probabil geamul are si efect de lupa.

Daca ma intrebati pe mine, desi cam scumpa pentru o lanterna, ar putea fi cea mai buna afacere ptr. Jandarmeria Română. Poate fi folosita si ca lanterna si ca baston de cauciuc si ca telescopica …

Preturile in România sunt intre 50 si 100 lei. A mea e asta.

Acum, eu vreau sa fac si un video in care sa o testez. Nu tin neaparat sa distrug mitul. Voi fi mai bland cu ea. Idei ?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Inegalabila, Indestructibila …

Spune-ți și tu părerea: