Inglorious Django

By | February 14, 2013

Cu chiu cu vai am ajuns și eu să văd ultima capodoperă a marelui maestru în materie de gore. Ca om care a văzut aproapte toate filmele lui Tarantino pot spune că Django Unchained nu este unul dintre diamantele coroanei.

Începutul a fost lent iar întregul lor plan de a cumpăra “chestia aia” pe care și-o doreau atât de mult a fost cam tras de păr. Mi s-a părut lipsă de imaginație la punctul ăsta. Mă așteptam ca asta să fie una dintre glumele nebune ale lui Tarantino dar am așteptat degeaba. Trăgând linie, cea mai mare dezamăgire a fost finalul. Nu mă așteptam să fie așa de previzibil. Nu cred că am ghicit finalul unui film de-al lui Tarantino până acum.

Christoph Waltz e marele plus al filmului. Deși mi s-a părut că a avut o prestație mai slabă decât in Inglorious Basterds, mi-am dat seama că omul acesta nici nu trebuie să joace într-un film ca să fie bun. Pentru mine este de ajuns să nareze. Este un geniu malefic. Din două filme a ajuns unul dintre actorii mei preferați.

Pe locul II l-aș pune pe Samuel L. Jackson. Parcă Leonardo Dicaprio nu m-a convins. Cred că aș fi preferat o schimbare de roluri între Leo și Waltz. Pe Jamie Foxx nu-l pun la numărătoare pentru că face un rol destul de ușor pe care ar fi putut să-l facă mai mulți actori de culoare.

Raportat la majoritatea filmelor, Django Unchained este un film foarte bun. Însă eu trăiesc cu impresia că succesul filmului a fost umflat de cei care au ratat startul cu Inglorious Basterds. Acum îl digeră pe Django fără să-și pună prea multe întrebari. Sau aș putea să zic doar că mi-a plăcut mai mult Inglorious Basterds decât Django.

Vouă care din ele v-a plăcut mai mult ?
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DyGdDVeCgTM]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Inglorious Django

  1. Vlad

    Inceputul a fost lent?! Primele 2 ore si…15min au fost lente. Iar explozia aia rivalizeaza cu cele din Expendables

    Reply
    1. revo Post author

      Vlad, nu credeam ca ai stomac sa te uiti la asa ceva 😀

    1. revo Post author

      Are 2-3 scene care pot să îți rămână pe retină. De exemplu în una dintre ele un tip este sfâșâiat în mod foarte explicit de un câine.

Spune-ți și tu părerea: