Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

By | October 6, 2019

Am văzut primele două episoade și în curând îl văd și pe ultimul. Chiar mă gândeam de ce ar fi de acord Bill Gates să se facă un documentar despre el și Melinda, în condițiile în care se știe că sunt un cuplu foarte discret.

M-am prins destul de repede. Documentarul este mai mult despre eforturile Bill & Melinda Gates Foundation decât despre Bill Gates în sine. Se merge în paralel cu povestiri din viața lui Bill și cu eforturile actuale ale fundației. Dar per total simt că balanța este înclinată în favoarea fundației. Nu m-ar mira dacă nu cumva chiar Bill sau Melinda să fi comandat documentarul.

Și nu spun că asta ar fi un lucru rău. E un duș rece care te face să realizezi că în alte părți ale lumii oamenii mor din cauza diareei, o boală care pentru noi este inofensivă.

În altă ordine de idei, eu îmi imaginam că acum Bill stă undeva la soare, sub o umbreluță, și își bea cocktail-ul. Nu-i nicidecum așa. În primul episod secretara fundației trece prin programul lui zilnic. Întâlniri din oră în oră până la final de zi. Cumva am înțeles că a renunțat la Microsoft în favoarea fundației, pe care o conduce acum cu aceeași ambiție. Mi-ar plăcea să fac același lucru la vârsta lui 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Spune-ți și tu părerea: