Interviul cu Robert Kiyosaki de la Morning Glory

By | May 10, 2019

Robert Kiyosaki este cel care a scris cartea “Tată bogat, tată sărac.“, o carte de educație financiară care mi-a plăcut și pe care vă recomand s-o citiți când aveți timp.

Când nu se plimbă cu Rolls-ul sau cu unul dintre cele șapte Ferarri-uri ale sale, mai trece prin România ca să mai țină câte un speech pe la vreo conferință. De dimineață a fost la Morning Glory și a discutat un pic cu Exarhu. A zis două chestii mișto:

1) Nu ai cum să ajungi bogat dacă ai numai “profesori” săraci.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să înveți cum se fac banii, trebuie să ieși un pic din tipare, să ieși din bucla în care te afli și să cauți inspirație la oameni care chiar au avut rezultate. Educația din școli este ok, dar nu te va învăța cum să te îmbogățești. De fapt, cred că nici măcar nu te învață cum să păstrezi banii pe care îi ai deja. Nu știu dacă la noi în țară există cursuri de educație financiară pentru gimnaziu.

2) Nu trebuie să ne ferim de eșec.

Eșecul face parte din traseul normal prin viață și prin business. Nu poți să ai tot timpul idei bune, nu poți să câștigi tot timpul, uneori mai și pierzi. Ziarele și revistele nu iau în considerare decât povestea de succes, nu și eșecurile și drumul sinuos până acolo. Iar societatea condamnă eșecul. De fapt, concluzia pe care o tragi după un eșec te ajută să înveți și să crești.

În rest, interviul m-a dezamăgit un pic. Întrebările mi s-au părut slăbuțe, iar Robert Kiyosaki mi s-a părut plictisit și fără un interes real față de ce face în acel moment. Pe lângă asta, a mai și votat cu Trump 🙂 Mă așteptam la ceva mai mult.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: