Întrebare pentru cei care se duc la târgul Angajatori de Top

By | October 25, 2013

Week-end-ul acesta la Sala Palatului este târgul angajatorilor de top. Un eveniment în care de regulă aceleași corporații vin ca să-și facă reclamă, iar studenții dau năvală pe uși. Aglomerație și zăpușeală, pentru că evenimentul se desfășoară de fapt doar în anticamerele clădirii, nu în toată Sala Palatului. Am înțeles că acum e fără taxă de participare. Data trecută nu se menționa nicăieri de așa ceva dar la fața locului a trebuit să cotizăm.

Întrebarea este următoarea: Cunoașteți pe cineva care chiar s-a angajat prin intermediul unui astfel de târg? Nu doar cel despre care vorbim. Oricare.

Pentru că se vorbește despre “spot admissions” și alte chestii frumoase, iar la fața locului nu am văzut nicio inițiativă din partea companiilor. Credeam că se dă o țeapă ca să se aleagă Hipo cu banii care se plătesc pe bilete. Dar cum nu mai există taxă de participare, singurul scop pe care îl văd este promovarea companiilor.

Anul trecut m-am dus la Huawei la stand și am dat peste genul de chinez care se crede stăpânul României. I-am dat CV-ul, s-a uitat pe el, a strâmbat sictirit din nas și mi l-a dat înapoi. Fară să scoată un cuvânt. Nu am mai întâlnit niciodată un om care să nutrească atât dispreț la adresa mea. Îmi venea să-l arunc pe geam.

impossibru

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Întrebare pentru cei care se duc la târgul Angajatori de Top

  1. Horia

    Eu m-am angajat la Cosmote dupa participarea la targul BESTengineer. Nu a fost spot admission, am fost chemat la interviu, dar interviul a fost chiar cu persoana cu care am discutat la targ.

    Reply
    1. revo Post author

      Uite ca nu stiam. Esti oficial prima persoana pe care o cunosc.

Spune-ți și tu părerea: