iPhone SE 2020 este exact ce trebuie acum

By | April 16, 2020

iPhone SE 2020 este începând din acest moment cel mai ieftin iPhone din gama Apple. Nu știu cum a făcut Apple, dar l-a lansat exact în cel mai bun moment posibil.

Având în vedere criza în care ne afundăm, grosul utilizatorilor nu vor mai fi interesați de flagship-uri cu specificații exotice, ci de telefoane bune, la prețuri decente. iPhone SE 2020 a fost lansat în state la 399 dolari, deci probabil va ajunge la noi în jurul prețului de 480-500 €.

La acest preț iPhone SE 2020 va oferi un display de 4.7″ (ca iPhone 8), rezistență la apă și praf, procesorul de pe iPhone 11, o singură cameră foto foarte bună cu filmare 4K, Touch ID, încărcare wireless și un software care va funcționa excelent și va primi update-uri mult timp de acum încolo. Ingredientele astea vor fi de ajuns pentru a-l face un hit.

iPhone SE 2020 Romania

Nu mă credeți? Încercați să găsiți un telefon cu Android care să aibă display de 4.7″ și hardware puternic. Nu există. Nu există niciun telefon cu display sub 6″ care să concureze cu iPhone SE 2020 la hardware sau experiență de utilizare. Și sunt încă mulți oameni care preferă display-urile mici.

Ca design este un iPhone 8 și Apple nu se ascunde cu asta. A confirmat că husele pentru iPhone 8 se vor potrivi și la iPhone SE 2020. Și cred că design-ul va atrage mulți utilizatori conservatori, care nu se simt confortabili cu felul în care arată partea din spate a lui iPhone 11.

În concluzie Apple spune că este un iPhone accesibil cu hardware de iPhone 11 Pro, haterii vor spune că este un iPhone 8 reciclat și revândut 🙂 Eu sunt curios dacă celorlalți producători le va trece prin cap totuși să lanseze ceva decent în gama medie de preț.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: