iStyle confirmă faptul că Apple va lansa iPhone 12?

By | September 14, 2020

Până acum nu știam dacă va exista un iPhone 12 sau nu.

În fiecare an în septembrie se lansează noul model de iPhone, iar conferința din acest an este programată pentru 15 septembrie. Doar că având în vedere contextul în care ne aflăm, anul acesta nu se știa încă dacă Apple va lansa un nou model de iPhone sau nu.

Ultimile zvonuri spuneau că Apple nu va lansa decât un nou model de Apple Watch, un iPad și alte asemenea produse, iar că lansarea iPhone-ului este amânată. Totuși, am primit de la iStyle o invitație de a vizualiza evenimentul online, iar invitația menționează și noul model de iPhone (despre care nu știm dacă se va numi iPhone 12 sau nu).

Așa arată invitația:

iphone 12 romania

Urmăream în fiecare zi subiectul în presa internațională și dacă nu mă înșel, aceasta este prima mențiune semi-oficială despre un nou model de iPhone. Nu pare o greșeală, din moment ce noul iPhone este menționat și în textul invitației:

“iSTYLE te invita sa urmareste noutatile de la Apple din aceasta toamna intr-un eveniment dedicat celor mai noi tehnologii si, bineinteles, lansarii noului iPhone.

Salveaza data in calendar.
15 septembrie, de la 20:00 EET. Live din Apple Park.”

Să fiu oare o greșeală din partea celor de la iStyle, care au presupus automat că se va lansa și un nou model de iPhone? Mă îndoiesc. Având în vedere că iStyle este Premium Reseller, tind să cred că au dreptate și că nu este o greșeală.

Oricum, eu d-abia aștept stream-ul Apple de pe 15 septembrie (ora 20:00), care sper să ridice nivelul pentru un show/lansare pe timp de pandemie.

P.S: Stream-ul cu eventul va fi aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “iStyle confirmă faptul că Apple va lansa iPhone 12?

  1. Silviu

    Să nu te îndoiești niciodată de incompetență.
    Privind noile iPhone-uri mi-e teamă că iar o să vedem niște componente reciclate. Tim Cook se știe că e expert în logistică.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: