It’s the season to be trollin

By | April 26, 2011

Pe masura ce trec sarbatorile nationale pe langa noi am ocazia sa vad oameni care au avut copilarii nefericite. Sau care sunt in continuare neimpliniti. Exact ! Sunt aia de nu pot dormi noaptea daca nu incearca sa strice bucuria altora. Sunt aia de injura tot ce inseamna traditie, sarbatoare, religie. Pentru ei cozonacul nu e bun, pasca e doar paine, drobul are un gust de mațe, mielu’ zici ca-i o pisica in tava, ouale rosii ar trebui sa fie interzise, lumina din noaptea de inviere vine de la enel. Si ar mai fi si Craciunul: Mos Craciun era un pedofil, renii sunt de fapt maidanezi vopsiti, colindatorii cheltuie banii pe spice`uri. Iisus e copilu’ Mariei cu nu-stiu cine, nu exista credinta, Biblia e o minciuna, Biserica fura, totul este o inscenare, nu exista Dumnezeu. Am i getting there ?!

In primul rand, traditia nu este acelasi lucru cu religia. Deci nu inteleg de ce trebuie sa dai mereu vina pe Iisus pentru ca nu-ti place tie sa faci cadouri. Impodobitul bradului este un obicei pagan, nu are legatura cu scena biblica. Toate mancarurile sunt macaruri traditionale. Daca vrei sa ramai ateu este treaba ta. Nu vad de ce ai batjocori unele traditii  care nu tin de credinta in Dumnezeu pana la urma. Nu ti-a zis nimeni ca trebuie sa iei totul pe tava. E alegerea ta. Nu-ti plac ouale, nu le manca, dar nu te lauda ca idiotul ca tu esti mai inteligent decat altii ca nu mananci oua.

Daca in final ai ceva chiar si cu traditiile si nu iti place nimic din toate astea, suna-ti seful si zi-i sa-ti dea tie cheia de la birou. Nu cred ca s-ar supara daca ai munci in zilele de sarbatoare nationala. Pentru ca heei, sarbatorile astea sunt niste prostii si tu nu crezi in ele.

Si inca ceva, atat Pastele cat si Craciunul au cate 3 zile, deci va urez Paste fericit inca 1 ora si ceva !

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: