Jack Reacher: Never Go Back!

By | October 29, 2016

Prin 2012 m-am dus la Jack Reacher mai mult din cauză că aveam niște bilete gratis. Ca la toate celelalte filme cu Tom Cruise, eram pregătit să adorm și să plec odihnit la finalul filmului. Serios, am încercat să mă uit la Minority Report în 3 seri diferite și l-am abandonat pentru că nu puteam să stau treaz. Nu știu ce s-a întâmplat cu filmele lui din perioada aceea.

Oricum, ce să vezi? Jack Reacher a fost până la urmă unul dintre cele mai mișto filme pe care le-am văzut în anul acela. Dacă nu l-ați văzut, vi-l recomand. E genul ăla clasic cu tipul care îi bate pe toți, cu stil.

Acum tocmai ce a apărut și continuarea. D-abia aștept să-l văd, mai ales că între timp m-am uitat și la Mission Impossible: Rogue Nation și s-ar părea că m-am vindecat de somnolența dată de filmele cu Tom Cruise.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Jack Reacher: Never Go Back!

  1. Mishu S

    Cred este in stilul ultimelor filme americane: ceva mai bune decat cele indiene. Poveste e ushor trasa de par, americanul superman, invincibil, neaparat cu ceva sex, cu relatii mai mult sau mai putin lacrimogene … adica filme slabe. Ca referinta, va invit sa revedeti Locotenentul Bullitt sau Cei 7 magnifici(editia 1960)!

    Reply
  2. Pingback: Jachete și paltoane pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2016

Spune-ți și tu părerea: