Jocul care probabil îmi va strica ecranul telefonului

By | January 23, 2015

Nu prea sunt un împătimit al jocurilor pe Android dar uneori mai calc strâmb. De exemplu mă joc Injustice de fix 25 de zile la rând și consum bateria telefonului de 2-3 ori pe zi. Dacă vă place oricare dintre: Mortal Kombat, DC Comics sau HeartStone, vă sfătuiesc să-l jucați.

Trebuie să-ți formezi o echipă de 3 eroi de la DC Comics (Batman, Green Lantern, Superman, Catwoman etc) și să vă luptați cu alți 3 hăndrălăi. Eroii își amplifică puterile în funcție de cum îi așezi în echipă, au fiecare atacuri speciale și pot purta diverse gear-uri care le îmbunătățesc diverse funcții. La fel de bine în timpul luptei trebuie să comuți între ei pentru că un anume erou poate fi mai vulnerabil la un tip de atac în timp ce altul nu.

În afară de asta, poți lupta pe 3 fronturi. Unul este secvența clasică de single-player a jocului, partea de multiplayer în care poți câștiga diverse “bunuri” în funcție de clasamentul la finalul sezonului (2 săptămâni) sau un quest care se schimbă o dată la o lună.

Pur și simplu nu-mi explic cum un joc atât de bun poate fi oferit pe gratis de către Warner Bros. Cert este că o să-mi trebuiască display și baterie nouă la telefon după ce termin cu el.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Jocul care probabil îmi va strica ecranul telefonului

    1. revo Post author

      Adevărat, mersi frumos de sesizare. Eroare internă de la prea mult kebab 🙂

Spune-ți și tu părerea: