Jocurile Uncharted 1-3 pentru PlayStation sunt gratuite începând de azi

By | April 16, 2020

PlayStation a anunțat că pune la dispoziție gratuit seria Uncharted: The Nathan Drake Collection, adică primele trei jocuri din seria de patru. Vestea vine într-un moment foarte bun, înainte de Paște, când toată lumea va avea (și mai) mult timp liber.

Eu mă bucur în mod special pentru că vă spuneam că tocmai am terminat Uncharted 4: A Thief’s End și căutam să cumpăr și primele trei jocuri. Uncharted 4 mi-a plăcut atât de mult încât l-am jucat timp de o săptămână, zi de zi, până l-am terminat. În unul din week-end-uri chiar l-am jucat de dimineață până seara. Eu de regulă duc foarte puține jocuri la final. Așa că să termin rapid un astfel de joc și să caut să joc și celelalte părți e un mare lucru.

Uncharted 4

Mi-a plăcut pentru că este un joc de aventură care te captivează și te face să uiți de ce se întâmplă în jur. Iar scenariul jocului a fost excelent, cu multe răsturnări de situație, cu personaje cu multă personalitate, cu glumițe și cu ironii. A fost ca și cum aș juca într-un film foarte bine regizat. Iar ca bonus, jocul îți oferă niște peisaje superbe în plimbările pe care le faci prin Panama, Italia, Madagascar șamd în timp ce rezolvi diverse provocări.

Inițiativa prin care PlayStation pune la dispoziție jocurile Uncharted și încă un alt joc (Journey) se numește “Play At Home”, și are rolul a încuraja cât mai multe persoane să stea în casă și să se joace, în loc să facă schimb de coronavirus cu prietenii. Iar dacă descărcați jocurile Uncharted și constatați că vă plac, vă puteți face un abonament la PlayStation Plus, pentru a primi și Uncharted 4 (plus alte jocuri). Abonamentul costă 40 de lei pentru o lună, 105 lei pentru trei luni sau 269 pentru tot anul. Cel puțin pe luna asta vă garantez eu că-și merită banii 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: