Jos, spate, triunghi, #blp7

By | April 20, 2015

Deși planul inițial pentru ziua de sâmbătă era să dorm, nu am putut spune nu ediției a șaptea din Bloggers Lan Party. Şi mi-a părut bine că mi-am sacrificat somnul pentru un pic de socializare și distracție.

Nu mai țin minte la câte ediții am fost până acum (vreo 3 sau 4), dar actuala mi s-a părut cel mai bine condensată, cu foarte puțini timpi morți și desfășurată într-o locație foarte mișto. Ne-au găzduit cei de la Mavenhut, la Impact Hub, chiar în buricul târgului.

A ajutat foarte mult și jocul în jurul căruia s-a construit ediția. Mortal Kombat X m-a convins că trebuie să-mi cumpăr un Play Station 4. Îmi place că totul se petrece foarte rapid, luptele durează 5 minute și cu toate astea e departe de a oferi un gameplay superficial. Pe lângă asta, este și foarte amuzant. Dacă vă uitați la pozele de la eveniment, veți vedea că toată lumea din jurul consolei este cu zâmbetul până la urechi.

Cu Mortal Kombat nu prea am avut spor, am câștigat doar o luptă din cele 3 “oficiale” și câteva amicale. V-am spus, nu prea ai spor cu tactica “apasă toate butoanele că sigur câștigi”. S-a văzut că cititoarea care m-a însoțit, Victoria, a venit cu mișcările învățate de acasă 🙂 A durat un pic mai mult lupta cu fratele meu geamăn, Marius, pentru că evident, anticipam fiecare mișcarea celuilalt.

Au mai fost și alte jocuri pe meniu. Partida de Quake Live n-am prins-o dar am plecat d-abia după ce mi-am luat revanșa la Team Fortress 2. Şi am plecat chiar energizat, pentru că am râs cu gura până la urechi toată ziua. Nu știu cum va fi ediția viitoare, dar țelul meu este să nu mă prindă fără propriul PS4 în sufragerie, că e păcat să ratez atâta distracție.

Bloggers Lan Party 7 a fost un eveniment Eventur susținut de Digi Net, ManvehutBitdefender AntivirusLogitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Featured Foto: Alin Popescu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: