Jurizare Blogwars Etapa #5

By | February 17, 2013

 

Sper să pot face asta la fiecare etapă. Dacă nu, măcar acum cât sunt într-o perioadă mai liberă. Scurt, la obiect, transparent pentru toți participanții. Mi se pare de bun simț să știți de ce v-am dat nota pe care v-am dat-o.

 

  1. Moneywatch – M-a făcut să râd, m-a ținut în el, chiar dacă a fost lung. A demonstrat cel mai bine că laptopul se potrivește oricui. A folosit cele mai multe tipologii umane 🙂
  2. Gabriel Ursan – Al 2-lea articol amuzant. Din nou a respectat foarte bine tema. locul 2 pentru că nu m-a chemat și pe mine la prezentare.
  3. Soacra.eu – Bun, ceva în genul articolului despre VivoBook. Din cauza asta am notat cu locul 3. Poate și pentru faptul că fug de politica. Keep it up 🙂
  4. Okey.ro – M-a cucerit cu Gyrotourbillon-ul ala de la Jaeger LeCoultre 🙂
  5. Stiridinit – Echilibrat, poze de pe site-ul oficial Asus.
  6. Octocat – Mi s-a parut cam emo. O rupere de conext este ok, dar mi se par cam multe derapaje, dă impresia ca nu te poți concentra pe tema de față și încerci să povestești altceva. Articolul despre VivoBook mi-a plăcut. În genul primului merge …
  7. literestacojii – Articolul tău m-a întristat, îmi produce disconfort. Văd deja prea multe cazuri sociale oriunde aș căuta. Fără să fiu egoist, încerc să fug de ele. Am oftat prea mult la articol pentru gusturile mele. Acestea sunt singurele motive pentru care te-am clasat pe ultimul loc.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Jurizare Blogwars Etapa #5

    1. revo Post author

      Ţi-am spus, aș fi preferat să nu ieși etapa asta. Acum am conștiința încărcată 🙂

  1. Bogdan MoneyWatch

    M-am socat si eu cand am vazut post-mortem ca adunasem 2500 de cuvinte, dar au fost in directa legatura cu tipologia variata a personajelor.
    O initiativa delicioasa aceasta motivare de jurizare, sper sa ai timpul disponibil si pe mai departe pentru asa ceva. M-am bucurat ca, vorba ta, ai ramas in articol, chiar daca a fost lung, si ca l-ai rasfatat cu o nota buna.

    Reply
    1. revo Post author

      Ca notă personală, încearcă să te limitezi la maxim 2 fonturi/culor. Ăla cu DJ Asus mi-a distrus campul vizual :))

Spune-ți și tu părerea: