La Carrefour-ul din Mega Mall poți comanda folosind Forța

By | December 18, 2015

Carrefour a amplasta în zona food court din Mega Mall un sistem prin care până pe 21 decembrie puteți face cumpărături folosind Forța. Bine, e și un Kinect pe acolo dar mie îmi place mai mult să cred că senzorul nu funcționează cum trebuie decât în prezența unui Jedi.

Procesul este următorul: adaugi în coșul virtual jucăriile Star Wars pe care le vrei, ți se iau datele după ce finalizezi comanda și apoi vei primi un voucher de cumpărături și 3 Cosmic Shells. Când vei ajunge jos (în magazin) produsele vor fi deja pregătite. Comanda minimă este de 405 lei, așa că dacă nu ai forță în buzunare, ai face bine să le pui mâna la ochi copiilor când treci prin zonă.

Când l-am testat eu încă mai trebuia calibrat senzorul, și am impresia că persoanele care trec prin spatele subiectului generează și un pic de interferență, așa că s-ar putea să fie un pic frustrant până vă obișnuiți cu el. Oricum, copii sigur vor fi în extaz.

Mai interesant mi se pare pariul Carrefour pentru agitația din jurul Star Wars. De când Disney a cumpărat franciza Star Wars, vom avea filme o dată la 2 ani, și implicit și promoții tematice la Carrefour. Reprezentanții spuneau că publicul din România este mai receptiv la astfel de jucării decât cel din Franța.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: