La ce doctor trebuie să mă duc dacă aud ȘI Yanny ȘI Laurel?

By | May 20, 2018

Pe internet a apărut o nouă dezbatere în genul celei cu rochia albastră și cea aurie. Totul a pornit de la un clip în care cineva întreabă dacă cei care-l ascultă aud Yanny sau Laurel. Problema este că eu le aud pe amândouă. Iată despre ce este vorba:

Eh, în prima secvență din clipul ăsta aud Laurel dar apoi aud Yanny. De fapt, m-am gândit din prima că se bazează pe autosugestie, așa că după ce mi-am impus că trebuie să aud Yanny, am auzit și asta. Iată și explicația:

Și acum repetați după mine: “Dragnea nu va fura Pilonul II de pensii”. Ce ați auzit de fapt?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “La ce doctor trebuie să mă duc dacă aud ȘI Yanny ȘI Laurel?

  1. Sorin

    Primu doctor ce îmi trece amu prima dată prin minte ar fi Ciomu, doar că asta ar fi valabil pentru oricine altcineva ar fi întrebat, deci aș zice că nu e nevoie de nici un doctor, cel mult de dat “Next” pentru lista de melodii. Oricum, pentru oricine altcineva întreabă, este recomandat să margă la cel mai valabil doctor, nu de altceava, dar “problema” se poată agrava pînă-la-loc-comanda și oricum cine chiar crede că suferă de sindromul dualității, se poate rezolva ușor prin “eliminarea” unei… jumătăți.

    Reply
  2. Diana

    Și pe mine m-a intrigat maxim chestia aceasta..
    Cred că ești prima persoană care aude mai întâi Laurel, apoi Yanny. Mulți susțin că aud mai întâi Yanny. Cică e vorba de frecvențe înalte/ joase :-j

    Reply

Spune-ți și tu părerea: