La Re:Modelier – locul unde îți faci singur burgerul

By | August 4, 2017

Săptămâna trecută am descoperit un bistro interesant unde îți poți construi singur propriul burger. Re:Modelier se numește, pe strada Gina Patrichi numărul 3, foarte aproape de Piața Victoriei.

Când te așezi la masă, găsești o “fișă de comandă”, cu toate ingredientele pe care le poți pune în burger: de la chiflă (cu semințe de susan,  cașcaval deasupra, paprika etc) la sosuri, salate, legume, carne de vită, de miel, halloumi, brânză, bacon, chorizo, inele de ceapă sau ouă. Un concept pe care l-am mai văzut și în Barcelona, la Bacoa.

După ce bifezi all in pe fișa de comandă, ți se aduce burgerul, care arată cam așa:

Spre rușinea mea, al meu a fost cel mai ieftin, 29 de lei, preț care includea și cartofii (5 lei). Chifla a fost cu cașcaval deasupra, i-am pus sos aioli și spicy bbq (sriracha), salată, roșii, vită (evident), brânză gouda, bacon și ceapă caramelizată. Dacă nu ești o persoană inspirată de fel sau dacă nu vrei să pierzi timpul, poți alege unul dintre burgerii “presetați” din meniu, care pornesc de la 29 de lei.

Deși nu ne-au întrebat cum vrem să fie făcută carnea, a fost medium, exact așa cum ne place. Şi prietenii noștri care au încercat burgerul cu miel s-au declarat mulțumiți. Mă gândeam că practic aici este locul în care automat burgerul va fi cel mai bun, pentru că tu l-ai făcut 🙂

Nu sunt foarte multe mese, așa că dacă vreți să vă asigurați că prindeți loc, cel mai bine faceți o rezervare telefonică înainte. Au trei mese jos și încă 2-3 mai mici la etaj. Cred că dacă sunteți mai mulți, puteți rezerva tot etajul de sus, unde au și un bar arătos:

Mi-ar fi plăcut să fac mai multe poze prin casa lor, care este amenajată foarte frumos, însă din păcate noi aveam de dus o bătălie cu câteva sticle de vin rose. Apropo, o sticlă de Corcova costă 60 de lei la ei, și e foarte bun.

Cei care ne-au servit au fost foarte ok, și ne-au așteptat resemnați până la finalul programului. Ne-au ajutat să calculăm chiar și cât a costat fiecare burger în parte, pentru că nota de plată arăta așa:

Nu au site, pentru mai multe detalii îi găsiți pe Facebook, iar meniul lor este aici.

Ah, și fetelor, încă un detaliu, nu atât de important. Vă puteți alege și incredientele din salată, pe același principiu ca la burgeri. Pe spatele fișei cu configurația pentru burgeri este cea pentru salată. Dar hei, cine stă să întoarcă pagina? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “La Re:Modelier – locul unde îți faci singur burgerul

  1. Andrei

    Cred ca mi-ar lua doua ceasuri si multe note de comanda mototolite sa fac o “configuratie”.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: