La Veranda Mall s-a lansat primul escape Room în VR

By | March 15, 2018

La Veranda Mall tocmai s-a lansat primul joc de tip Escape Room în realitate virtuală din România. VR Center București împreună cu THE VR CINEMA au adus primele două jocuri în echipă de acest fel din lume: Cosmos și Mind Horror.

În primul joc acțiunea se desfășoară undeva în Univers, iar al doilea mi se pare mai interesant. Ești proiectat în mintea unui psihopat (Silent Man), care răpește un copil. Scopul jucătorilor este să salveze copilul, după ce pshiopatul intră în comă.

Din câte văd, jucătorii stau pe scaune, sunt conectați la avatarele din VR, iar interacțiunea se face prin Magic Leap, fără joystick-uri sau controllere. Accesul se face pe bază de programare la https://vrcenter.ro/programare/. Costă începând cu 50 de lei de persoană, iar în fiecare joi, jucătorii primesc o experiență gratuită la trei cumpărate.

Nu știu ce să zic despre experiență. Pe de-o parte este ceva inedit ce aș încerca cel puțin o dată cu plăcere. Pe altă parte, mie mi se pare că la un Escape Room tot farmecul stă în recuzită, decor cât mai realist și în interacțiunea “live” cu ceilalți prieteni.

La prima impresie, un astfel de joc în VR pare o versiune de Escape Room pentru oamenii mai leneși 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: