Lime este pregătit de lansare. Știm prețurile și zona de acoperire

By | May 20, 2019

După Wolf-e și Flow, și Lime pare în sfârșit pregătit de lansare. Lime este cel mai folosit serviciu de închirieri trotinete electrice la nivel mondial. În afară de Statele Unite, Lime mai operează în alte 21 de țări. Deci, teoretic, ar trebui să fie cel mai “smooth” serviciu.

În week-end căutam un mod de a ajunge dintr-un punct într-altul și am deschis și aplicația Lime (link Android). Așa am văzut câteva trotinete pe hartă, pe lângă Șoseaua Colentina. Am dat tap pe una dintre ele și mi-a afișat tariful. Costă 3 lei pornirea și 0.60 bani pe minut. Așadar, mai scump decât Wolf-e și Flow.

Dacă vreți o pornire gratuită, puteți folosi codul RWBLFAV.

Totuși, Lime va avea două (sau trei) mari avantaje. În primul rând, mă aștept ca flota lor să fie cea mai mare și să acopere cea mai mare zonă din București. Au făcut și un parteneriat cu PMB, care presupune amplasarea trotinetelor la guri de metrou, lângă parcări, parcuri și grădinile publice, teatre, muzee, biblioteci, șamd.

În al doilea rând, cred că trotinetele celor de la Lime vor fi în permanență disponibile. Asta pentru că oricine se poate angaja ca “juicer” la ei. Juicer-ul este o persoană care este plătită să strângă trotinetele și să le pună la încărcat. Spre deosebire de ei, Wolf-e și Flow parcă au un anumit orar de funcționare, până în ora 23.

Nu în ultimul rând, Lime a încheiat un acord cu Uber. Acesta prevede ca Lime să fie promovată în aplicația Uber, iar logo-ul Uber să fie lipit pe trotinetele și scuterele Lime. Așadar, nu știu încă dacă trotinetele de la noi vor avea sticker cu Lime ca în celelalte țări, sau vor fi cu negru, ca logo-ul Uber. Totuși, aș miza pe prima variantă, care le face mai vizibile.

trotinete limeÎn concluzie, stați aproape. Lansarea oficială este după colț.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Lime este pregătit de lansare. Știm prețurile și zona de acoperire

  1. Daniel

    Ieri, pe langa ParkLake Titan se plimbau doi ”juiceri” cu astfel de trotinete. Nu prea stiau exact cate vor fi in Bucuresti dar oricum ”foarte multe, mai multe decat ceilalti”. La un moment dat unul a zis ceva de peste 450 dar nu era foarte sigur.
    Oricum, a tinut sa ma informeze foarte clar (desi nu il intrabasem nimic pe tema asta) ca nu o pot sa o iau acasa dupa ce termin plimbarea cu ea pentru ca ei stiu imediat unde e si ma acuza de furt …. poate am eu o fata mai de ”hot de trotinete” sau ceva de genu’ 🙂

    Reply
  2. Dani Ivan

    Sunt curios cum a mai evoluat lansarea lor sau cate au fost disparute…pacat ca la noi in tara nu dureaza prea mult lucrurile de genul asta…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: