Laptop + Bluetooth + Spotify

By | April 27, 2018

Nu știu de ce, dar nu reușesc să conectez niciun dispozitiv audio prin Bluetooth la laptop. Am încercat cu două laptopuri diferite și cu două dispozitive audio diferite (boxa JBL GO și un sistem Philips BTM2310). Pe ambele laptopuri găsesc cele două dispozitive, dar când vine vorba de conectare, nu prea se leagă. Iar în rarele momente în care le pot conecta, sunetul se cam întrerupe.

Eh, de când cu Spotify, pot să fac un fel de workaround. Conectez telefonul la boxe și pot controla muzica din aplicația Spotify de pe web. Nu-i perfect, că nu pot controla și volumul, iar în cazul în care sună telefonul, trebuie să opresc muzica. Dar pot da un play, un skip sau un “save” unei piese sau unui playlist. O variantă pe care înainte nu o aveam.

Până la urmă probabil că voi conecta laptopul la boxe prin fir, ca pe vremuri. Oricum, de obicei utilizatorii vor să controloze laptopul/desktop-ul cu aplicația Spotify de pe telefon. Eh, la mine-i invers 🙂

În altă ordine de idei, playlist-ul Swagger este exect ce trebuie. Merg așa de bine melodiile de acolo, că-mi vine să-mi cumpăr motor și să plec direct pe Route 66.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Laptop + Bluetooth + Spotify

  1. 2Du

    de fapt tu ai nevoie de un Chromecast Audio si nu stii cum sa spui..

    Reply
  2. dam167

    Întreruperile pot fi din cauza interferențelor, dar la tine pare o problemă de driver (posibil ca ambele laptopuri să aibă cam același driver dacă au același sistem de operare cu update-uri automate). Încearcă un rollback la driver sau caută alt driver mai nou/vechi.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: