Laptopuri, monitoare și sisteme Dell și Alienware acum în stoc la AVStore

By | October 1, 2020

Eu percepeam magazinul AVStore drept o Mecca a sunetului. Însă recent au deschis foarte aproape de mine un showroom care nu este doar despre sunet, ci pune accent și pe zona de gadgeturi de lifestyle și de aparatură premium HiFi.

Printre ele se află și o gamă însemnată de produse Dell. De la laptopuri din seria XPS, Vostro și Latitude, până la monitoare, laptopuri și sisteme de gaming de la Alienware.

alienware avstore

Le-am făcut și eu săptămâna trecută o vizită și am găsit expuse modelele Dell Latitude 9510, un XPS 15 9500, un laptop Alienware M17 R2, un sistem Alienware Aurora și un enorm monitor Alienware OLED de 55. Cred că primul monitor OLED de gaming pe care l-am văzut. Probabil că între timp vor mai schimba configurațiile sau vor expune și mai multe produse.

alienware oled 55 gaming

Cei de la AVStore spuneau că au un stoc foarte mare de produse de la Dell și că pot aduce și pe comandă. Părerea mea este că avantajul lor vine din faptul că au un showroom fizic, unde poți testa efectiv produsele. Sau puteți întreba unul dintre consultanți lor anumite detalii pe care probabil că alți consultanți nu le-ar ști. De exemplu când am sosit eu în showroom-ul lor, măsurau unul dintre monitoare cu un colorimetru.

monitor colorimetru

Pe lângă asta, să nu-mi spuneți că până acum ați văzut un laptop stand mai mișto decât acel difuzor KEF din poza de mai jos:

dell avstore

În altă ordine de idei, mi-a plăcut vizita și cred că o să o repet. Dar dacă vreți ceva de la AVStore, e important de știut că nu sunt produse identice în ambele showroom-uri. Așa că dacă vreți să testați un produs anume, verificați în care dintre showroom-uri este, sau dacă poate fi adus în cel apropiat de voi. Dacă vreți produse Dell și Alienware, le găsiți cu precădere în showroom-ul de la Herăstrău.

showroom avstore

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: