Liber pe contrasens

By | September 4, 2010

Noaptea trecuta m-am uitat la emisiunea asta. Tema a fost “Droguri legale vs droguri ilegale”. Ce putea fi rezumat in 5 minute sau intr`o propozitie: “Drogurile legale sunt mai naspa decat alea ilegale” au dezbatut ei in 50 minute. L-au trimis pe saracul prezentator pe teren sa discute cu vanzatorii, cu reprezentanta serviciului de ambulanta, cu o baba de la ministerul sanatatii, cu Ana. Au intrat si cativa in direct care au zis acelasi lucru: “ba sunt mai naspa alea legale”.

Emisiunea este stupida si plina de stereotipuri. De la decorul din platou pana la hipsterii invitati sa dezbata. Prezentatorul e cam speriat (sau poate e mai decent si asa pare in comparatie cu toti ceilalti care incearca sa epateze) iar de cealalta realizatoare n-are nimeni loc sa spuna nimic, pentru ca evident ea este etalonul adevarului. Ma inclin si in fata psiholoagei Cristina care s-ar spanzura numai sa o bage lumea mai mult in seama: “drogurile legale sunt mult mai periculoase (…) dar sunt la fel de periculoase ca cele ilegale”. Trecem peste dezacordurile celor 5 invitati din 30 care iau cuvantul.

Bazandu-se pe debate, emisiunea nu reuseste decat sa faca sa para si mai proasta generatia din care fac parte. Nimic concret, doar vorbaraie fara sfarsit. Ah da, si se mai cheltuiesc niste bani ai TVR`ului. Eu inteleg ca trebuie sa aiba postul national si un program pentru tineri, dar totusi … mai bine baga 50 minute de Inna si Alex.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Liber pe contrasens

  1. cowish

    Ma, la ei pe site nu zice de nicio Cristina. Dar.. eu am ce am cu Gigi. Poate ea e “cealalta realizatoare” de care zici. That’s one annoying woman.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: