Logitech G560 – în sfârșit un sistem audio interesant

By | March 16, 2018

Pentru prima dată în mulți ani, sunt entuziasmat pentru un sistem audio. Logitech G560 are un design foarte frumos și o funcție pe care eu o văd pentru prima dată la niște boxe.

Sistemul audio are patru zone de iluminare, iar prin tehnologia Lightsync, Logitech G560 sincronizează iluminarea RGB cu sunetul, indiferent dacă acesta vine de la un joc, muzică sau de la un film. Este ceva similar cu ce oferă Philips pe televizoarele lor cu Ambilight.

Și pentru că suntem în anul 2018, sistemul audio are și Bluetooth, iar pe una din boxe este un jack și un port USB. Au putere de 120 W RMS și o altă tehnologie, DTS:X Ultra 1.0 care “ajută la o poziționare audio sincronizată cu acțiunile din timpul jocului”. Într-un cuvânt, sună foarte interesant.

Astă vară voiam neapărat un sistem audio. Inițial am fost la un pas să cumpăr un Logitech Z906, apoi am zis să mă orientez către un 2.1 Logitech.  Am renunțat din două motive. Primul a fost că mai multe review-uri spuneau că modelul Z906 nu se compara cu defunctul Z5500, iar pe partea de 2.1, absolut toată lumea spunea că noua serie Z nu se compară cu vechea serie X. Al doilea a fost vârsta acestor produse. Vedeam la Z906 review-uri din 2011 și parcă nu m-am încumetat să dau atât de mult pe un sistem vechi de 6 ani.

Logitech G560 se pun în vânzare în aprilie și au un preț recomandat de 1150 lei. D-abia aștept să le văd în acțiune.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Logitech G560 – în sfârșit un sistem audio interesant

  1. Dan Pavelescu

    Sunt eu prea bătrân sau boxele astea sunt un pic “maneliste”? Parca n-aș renunța la harman kardon pentru o orgă de lumini din perioada disco 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: