LSE Lan Party V12 – Brace yourselves, winterfall is coming

By | September 29, 2014

afislpv12editedProbabil că în cămin s-a aflat deja, dar merită să fac un anunț și pentru restul populației. LSE Lan Party revine în format de iarnă și acum se poate înscrie oricine. Bine, eu spun că va fi greu pentru ceilalți să surclaseze un student la electronică sau la automatică. La poli sunt cursuri de 3 ore și căminul este aproape. Deci clar au antrenament băieții.

LSE Lan Party V12- Winterfall va avea loc sâmbătă, 18 octombrie în Rectorat UPB, corp AN, începând cu ora 10:00. Mă bucur că la ediția asta au inclus și un joc la care mă pricep și eu: World Of Tanks. Pe lângă asta, vor mai fi competiții de LoL, FIFA 14, DOTA 2 și Heartstone. O altă noutate o reprezintă concursul de Cosplay, unde fetele sper să fie la înălțime. *wink*

Dacă nu vreți să vă înscrieți la o competiție, puteți veni oricum. Sunt o mulțime de alte activități și concursuri la care puteți participa. Înscrierile se fac aici, până pe 11 octombrie. Sponsorii principali ai evenimentului sunt PC Garage și Lab501. Mai găsiți o mulțime de alți sponsori pe afișul evenimentului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: