M-am contrat pe Facebook cu candidatul PNL pentru Sectorul 6

By | May 25, 2016

Cel mai mișto lucru la campania electorală este că politicienii sunt nevoiți să se coboare un printre muritori pentru a face o baie de mulțime. Iar eu am o plăcere sadică să îi iau pe toți la mișto, fără să discriminez.

Duminică seara mi-a sărit în ochi o postare cu candidatul PNL, Răzvan Horia Mironescu și cu Cătălin Predoiu. Ambii îmbrăcați frumos, cu cămăși U.S. Polo Assn. respectiv Tommy Hilfiger, ne povestesc cum vor mări ei Prelungirea Ghencea la două benzi pe sens plus trotuar, dar fără să spună cum. Problema e veche și nu prea are rezolvare simplă pentru că tot primăria a dat aprobări pentru case construite pe acolo pe unde ar trebui să treacă șoseaua.

Văd că n-a mai comentat nimeni, și nu pot să ratez șansa să trollez primul:

mironica-2

Bineînțeles, Mironică alege să-mi răspundă total pe lângă subiect, și să-și atace contracandidații. De altfel, urmărindu-i și alte postări am văzut că asta este singura lui tactică, pentru că nu este în stare să se promoveze pe el. Aș fi putut îi spun asta, dar prea mi-a ridicat mingea la fileu.

După ce-i atrag atenția că trăiește de pe urma partidului, face niște acuzații complet imbecile și fără acoperire. Așa că îi cer dovezi, dar nu vrea să mi le dea. Răspunsul meu e de pe 22 mai, el a mai răspuns și altor comentarii pe 23, dar mie nu a vrut să-mi răspundă. Cred că nu mă place 🙁

mironica-3

Politicianul tipic. Nu este în stare să se promoveze pe sine, este irelevant, îi atacă pe ceilalți contracandidați, face declarații fără acoperire, și când e prins cu minciuna se dă la fund. Hoțul strigă hoții.

cearta-internet

Nu vă lăsați impresionați de un reply la o postare. Şi Mănescu, colegul lui Mironică, răspundea la comentarii pe Facebook, și ia uite-l ce activ a fost ca primar.

În altă ordine de idei, cu cine votăm la Sectorul 6?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “M-am contrat pe Facebook cu candidatul PNL pentru Sectorul 6

  1. Bogdan

    La Sectorul 6 nu avem pur si simplu cu cine vota. Nici chiar Danes de la USB nu pare curat. La o cautare pe Google se gasesc lucruri dubioase si despre el. Asa ca…

    Reply
  2. Dragos

    Crezi ca la trei gasim cu cine sa votam 🙁 E cam varza situatia anul asta

    Reply

Spune-ți și tu părerea: