Mă bucur că se vor desființa casele de bilete RATB

By | March 1, 2018

Este foarte posibil să recitesc acest articol prin 2030, din fața unei case de bilete RATB și să râd de naivitatea mea. Dar dacă RATB chiar va reuși să desființeze casele de bilete și să le înlocuiască pe toate cu automate, ar fi un mare pas în față.

Și cred că va fi mai bine pentru toată lumea, inclusiv pentru cei 250 de casieri care vor rămâne fără ocupație. Stăteam zilele astea și mă gândeam cum ar fi să stai într-o cutie de tablă la – 18 grade celsius. Și măcar iarna poți pune un radiator. Dar vara chiar te-ai prăji și nici nu ai avea ce să faci. Îmi vine greu să cred că acei oameni nu vor reuși să găsească un job mai bun de atât.

Pe lângă asta, în momentul de față sunt 2.500 de stații și 126 de case de bilete. Va fi mult mai ușor să mai “angajezi” încă 1000 de automate decât înca 1000 de casieri. Plus că din ce am văzut, automatele, chiar și cele din 2014, știu și limba engleză.

Foto din 2014: b365.ro via piticu.ro

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Mă bucur că se vor desființa casele de bilete RATB

  1. Emilian

    Cred că mai întâi ar trebui să rezolve amărâta aia de reîncărcare online, care funcționează doar când îți ia banii, după uită de tine și de cardul tău.

    Reply
  2. Alex

    Cred ca am citit undeva ca nu vor fi concediati toti acei casieri, si li se vor gasi alte lucruri de facut in cadrul RATB. Stiti ca la stat nu prea se dau afara oamenii, ca nu da bine, nu mai are cine sa voteze cu conducatorii pusi degeaba daca nu tii angajati pusi degeaba…

    Reply
  3. Marius

    Apropo de partea cu reincarcarea online: mie mi se pare total aiurea faptul ca nu poti incarca, sa zicem, abonament pe 2 saptamani, daca nu l-ai incarcat vreodata la ghiseul fizic. Apoi, iar e aiurea ca daca pui bani in portofel, acei bani apar pe card abia dupa vreo 48 de ore, parca …

    Reply
    1. Revo Post author

      Probabil este un angajat care îi mută manual dintr-un cont colector în contul fiecărui card :))

Spune-ți și tu părerea: