Magazin cu machete auto în Militari

By | July 6, 2016

Ironic, tocmai ce lăsasem mașina în service, și m-am decis să merg pe jos până la metrou Lujerului. Şi cum mergeam eu așa, am văzut un magazin cu machete auto în scara unui bloc de pe Virtuții. Este printre singurele magazine în care am intrat din impuls. M-am simțit ca Sheldon în magazinul cu trenulețe.

magazin machete auto

Este vorba despre o mică afacere de familie, pornită din pasiune. Proprietarul a pornit inițial un blog cu informații din lumea auto și cea a machetelor, apoi un forum și în cele din urmă a apărut și magazinul.

magazin machete auto 2

Ei spun că sunt specializați pe machete auto la scară 1:43, dar eu am văzut în magazin tot felul de dimensiuni. Sunt acolo colecții de la mai mulți producători de machete, și am găsit foarte multe mașini populare la noi în țară. De la colecția De Agostini, până la mașini clasice sau colecția cu mașinile Bond. Prețurile încep de la 17 lei, cele din colecția De Agostini sunt 25, și ajung până la 2.000 dacă vreți un Ferrari.

machete auto opel calibra

Găsiți la eMAG o listă cu machetele lor. Mi se pare o idee foarte bună de cadou. De exemplu eu la un moment dat voiam să cumpăr câte o machetă cu toate mașinile familiei. Şi cunosc multe persoane care s-au atașat de o mașină la care au fost nevoiți să renunțe. Probabil că s-ar bucura să aibă o variantă mai mică pe care s-o țină pe birou.

machete auto dacia militia

Aduc și mașinuțe pe comand, au și ei un site, Autosworld, dar care mi se pare că se încarcă prea greu. Magazinul fizic este în dreptul stației de tramvai de la Lujerului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Magazin cu machete auto în Militari

    1. Revo Post author

      Dă-le un mail, că sunt comunicativi. Îl pot aduce pe comandă 🙂

  1. Mihai

    Se încarcă foarte greu site-ul intradevar. Mulțumesc pentru info, am de unde cumpără cadou unui nepotel.

    @Vlad Nu au scorpio pe site.

    Reply
    1. Revo Post author

      Evident, mai ales pentru cei mici sunt potrivite machetele. Am și uitat să menționez în articol 🙂

Spune-ți și tu părerea: