Primul magazin Xiaomi din București se deschide săptămâna aceasta

By | April 16, 2019

Xiaomi este un brand care se bucură de foarte mult succes în România, încă de dinainte de a fi comercializat prin canale oficiale. Strategia lor agresivă de expansiune, chiar dacă nu a fost pe placul tuturor, a dat roade, iar acum sunt al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

Săptămâna aceasta se deschide primul magazin Xiaomi din București (Mi Store), operat de Black Tech, distribuitorul oficial în România. Magazinul va fi în Mega Mall, la nivelul -1, iar inaugurarea va avea loc pe 20 aprilie la ora 14:00.

În pagina evenimentului de pe Facebook sunt anunțate surpize pentru “primii 150 de Mi Fans” și “promoții și cadouri pentru primii 200 de cumpărători”.

magazin xiaomi mi store bucurești

Tot din pagina evenimentului înțeleg că magazinul nu va fi doar un showroom pentru telefoane, ci și pentru gadgeturi. Așa că sper că vom putea testa acolo cât mai multe jucării din ecosistemul “Mi”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Primul magazin Xiaomi din București se deschide săptămâna aceasta

  1. Z

    Avand in vedere ca nu este un magazin oficial Xiaomi, pana la o declaratie oficiala din partea lor consider ca Black Tech face reclama mincioasa – acesta nu e magazin MiStore ci este magazin Black Tech.
    Si nu sunt singurii care au incercat asta a se vedea: https://xiaomiromania.com/

    Mai mult, intalmplator au preturile mai mari decat de exemplu la PcGarage iar ultima oara cand m-am uitat, aveau produse lipsa care erau la PcG.

    La final, Black Tech nu sunt singurul distribuitor autorizat Xiaomi din Romania.

    Reply
    1. Revo Post author

      Din moment ce sunt distribuitor autorizat, bănuiesc că nu-și permit să folosească aiurea numele, pentru că riscă să piardă dreptul de distribuție. Vom vedea sâmbătă ce nume afișează.

      Legat de prețuri, n-am stat să le studiez. Pe mine mă bucură faptul că dacă voi fi indecis, voi avea unde să testez produsul înainte de a decide dacă-l cumpăr sau nu.

Spune-ți și tu părerea: