Am fost la deschiderea magazinului Xiaomi din Centrul Vechi

By | December 5, 2019

Am fost aseară să inspectez magazinul Xiaomi de pe strada Lipscani din Centrul Vechi. Nu vă speriați însă dacă intrați în magazin și primul lucru pe care-l vedeți sunt niște mașini de tuns de la Wahl. De fapt este un magazin multi-brand al celor de la GBR Tronic, care are chiar trei niveluri. Ăsta a fost primul șoc, că eu mi-l imaginam un magazinaș mic, dar nu este chiar așa.

magazin xiaomi centrul vechi lipscani

După cum spuneam, la parter sunt mașini de tuns de la Wahl, rucsacuri de la Targus și uscătoare de păr și purificatoare de la Dyson. Iată mai jos unele care folosesc efectul Coandă, despre care am mai scris eu.

La subsol este zona cu produse audio de la Marshall, boxe JBL, KEF, Devialet șamd:

Și în final, etajul 1 este în întregime dedicat produselor Xiaomi. Găsiți aici tot felul de lucruri pe care le puteți încerca de la brandul chinezesc: telefoane, becuri, lămpi, căști, camere de acțiune, rice cooker, fierbător de apă, prize smart, prelungitoare, senzori smart, rucsaci, cântare, roboți de aspirare, jucării, trotinete electrice, șurubelnițe, jucării … până și prosoape Xiaomi.

Produsele sunt aduse prin canal oficial, prin intermediul celor de la Black Tech, cei care au și magazinul Mi Store din Mega Mall. Mi s-a spus că prețurile sunt la fel ca acolo, apropo. Am întrebat și de garanții și am înțeles că pentru telefoane vor fi tot la ESD ROM, iar pentru restul gadgeturilor va fi la Cordon Electronics.

În concluzie, dacă sunteți la vreo băută prin Centrul Vechi și vă vine ideea să testați un produs Xiaomi, vineri și sâmbătă magazinul GBR Tronics este deschis până la miezul nopții, iar duminică până la ora 20. Sau puteți comanda online pe site-ul gbrtronics.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am fost la deschiderea magazinului Xiaomi din Centrul Vechi

  1. Louis

    Niste tzepari ordinari care nu raspund la telefon. Nu recomand sub nicio forma!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: