Make America Trump Again!

By | November 9, 2016

Nu știu ce s-a întâmplat anul acesta, zici că a fost ceva în aer. Parcă a fost la modă să votezi beat. Mai întâi ne-au dat emoții austriecii, unde era să câștige tot un președinte anti-imigranți de extremă dreapta, apoi am comis-o noi cu Firea, a urmat Brexit-ul, și acum Donald Trump va fi președinte în Statele Unite.

Când mă gândesc la Trump, parcă este opusul a tot ceea ce promovează politica americană. Niciun pic de dimplomație, echilibru, rafinament sau consecvență a principiilor. Parcă este un chiabur care s-a așezat la masă cu democrația.

Spre deosebire de restul părerilor citite, mie chiar mi se pare că s-ar înțelege de minune cu Putin. Parcă îi și văd BFFs la un summit, în timp ce Putin îl fură pe toate părțile. Aș putea să spun că un președinte bătăuș în fruntea unei mari puteri mondiale poate dezechilibra întreaga lume. Însă am să spun altceva:

Vedeți, copii, de ce ar trebui să mergem la vot în decembrie?

make-america-great

Sursă foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Make America Trump Again!

  1. Dragos

    Si ce alegi dintre niste corupti si niste amatori prosti ? E trist de tot la noi 🙁

    Reply
  2. Dan

    America a fost măreață pe fondul anumitor condiții – economice, politice și sociale, care nu se mai regăsesc astăzi. Lozinca lui Trump nu este altceva decât asta – o lozincă (aici face pereche bună cu Putin, care vrea să facă același lucru cu Rusia, si se lovește de aceeași problemă). Mediul de afaceri din care provine Trump are reguli orecum diferite de zona politică în care a intrat acum, si depinde de consilierii pe care și-i alege (și dacă îi ascultă) modul în care va acționa ca președinte.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: