Marketing Participativ – Buzzstore

By | July 5, 2013

De obicei nu scriu despre marketing și domeniile conexe pentru că știu că nu am cititori interesați de domeniul acesta. Şi pentru că există foarte mulți alți bloggeri care o fac mult mai bine. Doar că această platformă nu se adresează doar bloggerilor, ci formatorilor de opinie în general. Așa că vă puteți înscrie și voi. Mă gândesc la ce potențial ar avea unele fete pe facebook, care au mai multe like-uri decât pagini de corporații. Dacă le-ar duce capul și la altceva în afară de poze în care să se scălâmbăie …

Buzzstore este o platformă care face legătura între oameni care vor să testeze produse și agenții care vor să ofere produse spre testare. Tu testezi produsul gratis iar în schimb trebuie să spui cum ți s-a părut. Pe facebook, pe blog, sau prin mediile prin care activezi.

Eu m-am înscris pe site pentru că m-a atras bannerul cu Isostar. Încă nu știu cum să aplic la campanie. Deși mă îndoiesc, sper ca pe viitor să fie campanii care să implice gadgeturi, iar eu să povestesc pe blog despre ele. Ştiți că nu mă avânt decât la chestiile la care mă pricep.”Dieta mea Gerlinea” nu cred că mă coafează. Am primit și niște puncte cu care nu știu ce să fac.

Dacă vreți să vă înscrieți folosiți acest link, iar eu voi mai primi niște puncte cu care încă nu știu ce să fac.

Oportunitatea am mirosit-o de la zoso de pe twitter.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: