masina de cocalari

By | February 19, 2010

Dupa cum spuneam, de 2 ani tot stau sa ma gandesc ce masina sa-mi iau. BMW ? Nu ca e masina de cocalari. Audi ? Nu … ca toti taranii din Spania au d-asta. Mercedes ? Numai mosii cu disfunctii erectile si tigani “poarta” asa ceva. Iti dai seama ce combinatie dubioasa iese daca le ai pe toate 3 ? Cam astea sunt categorisirile date de finii cunoscatori ai industriei auto pe fiecare site de profil sau in jurul fiecarei discutii despre masini. Adevarati cunoscatori ale tipologiilor umane, ce sa mai …Hai sa fim seriosi, terminati, nu va dati seama cat de penibili sunteti ?

Dar hai sa analizam un pic genul asta de om. Masina pe care o are el este cea mai buna, clar. Combina sportivitatea cu eleganta, fiabilitate, performanta, economia. Si nu pentru ca o zice el … ci pentru ca “asa e”.  S-au aliniat planetele cand se facea modelul pe care il are el. Oricum nu mai gasesti asa ceva. Dar daca ipocritul pune mana pe o suma de bani ce face ? Isi schimba masina … isi ia Audi fratie … O da p-asta veche (si asa nu mergea bine jaful ala de masina). Acum e mandru de cum este perceput de cei din jur. De fapt el asta apreciaza la o masina. Nu senzatia pe care i`o da atunci cand o conduce, nu confortul, economia de carburant, performanta, sau alte prostii pe care le-ar cauta muritorii de rand la o masina. DA, o masina cu adevarat buna.

CE? Audi masina de tarani ? Niciodata … cine a spus asta ? Ca el sigur nu.

Dupa cum spuneam, de 2 ani tot stau sa ma gandesc ce masina sa-mi iau. BMW ? Nu ca e masina de cocalari. Audi ? Nu … ca toti taranii din spania au d-asta. Mercedes ? Iti dai seama ce combinatie dubioasa iese daca ai vre-un model de Numai mosii cu disfunctii erectile si tigani “poarta” asa ceva. Cam astea sunt categorisirile date de finii cunoscatori ai industriei auto pe fiecare site de profil sau in jurul fiecarei discutii auto. Adevarati cunoscatori ale tipologiilor umane, ce sa mai …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: