Masterchef fun

By | March 10, 2013

Astăzi am dat pe Pro TV sperând să-l găsesc pe Andi. Nici urmă de Apropo TV pentru că era deja oră două. În schimb era emisiunea preferată a corporatistelor amatoare de Penne: Masterchef

Mă chinui de anul trecut să mă uit la un episod cap coadă și n-am reușit. Astăzi m-am uitat la 2 calupuri de emisiune în pauzele dintre reclame. N-am văzut prostie mai mare de când era “Schimb de mame” pe Prima și eu nu găseam telecomanda să-l închid.

Această emisiune este construită în jurul unui element magic: flegma. Timp de două ore, un hipster, un recuperator și un ciocoi fac cu schimbul la tras scuipați în farfuriile concurenților. Între flegme, se mai inserează product placement din abundență și cireașa de pe tort: 2-3 cazuri sociale. Păcat că nu sunt amator că altfel treceam pe acolo și le pregăteam juraților felul special pe care sunt demni să-l mănânce.

Are și o parte bună emisiunea. Am observat un nou trend în rândul căprioarele care înainte se mândreau cu un razant “vaaai, eu sunt un dezastru în bucătărie, nu știu să fac nimic !”. Acum gătestec dragă, pentru că Masterchef i-a redat gătitului  acel coolness factor care îi lipsea. Apropo fetelor, dacă ați făcut Penne nu înseamnă că ați gătit.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Masterchef fun

  1. Oana

    Eu nu am mai deschis televizorul de 7 luni. :)) Mă enervam cam des și ajunsesem să pornesc lungi dezbateri despre cum își bat joc de audiență, diverși ‘wanna be’.

    Reply
    1. revo Post author

      Eu mă uit la meciurile Stelei în cupa uefa, Românii au talent, Apropo TV și știrile sportive de la finalul știrilor de la ora 7 @ pro tv. Uneori e amuzant și Banciu.

Spune-ți și tu părerea: