Max Payne 3 – Mixed Feelings

By | March 21, 2013

E amuzant cât de proaste au ajuns filmele din ziua de astăzi. Atât de proaste încât Max Payne 3 este mai bun decât orice film polițist pe care l-am văzut în ultima vreme. Povestea aia cu polițiști corupți și droguri e deja fumată. În Max Payne 3 se practică traficul de organe și necklacing-ul. Direct din inima favelelor din Sao Paulo.

Fiind un fan al seriei, jocul îmi declanșează și sentimente contradictorii. Mi-a părut rău că au renunțat la aspectul de Film Noir. Şi deși mi-a plăcut atât de mult partea a 3-a, misiunea preferată a fost un flashback cu “The Old Max” în New Jersey.

Trebuie să știți că jocul este făcut în așa fel încât să nu aibă mare legătură cu primele 2 părți. Așa că puteți să vă apucați de el fără probleme, chiar dacă nu le-ați prins pe primele 2. Dacă nu pentru grafică sau poveste, măcar pentru calitatea narațiunilor, citate memorabile sau pentru sarcasmul a la Max. “Sao Paulo is like Bagdad with G-strings”, “I had a hole in my second favorite drinking arm” sau “I’d killed more cops than cholesterol”.

Jocul îl puteți găsi aici pentru PC sau aici pentru PS3. Vă recomand varianta asta pentru că mărimea lui totală ar fi 20GB. Îți trebuie cam 100GB ca să dezarhivezi și să instalezi ISO-urile în același timp. Ceea ce nu ar fi o problemă. Dar dacă mai pui la socoteală și faptul că sunt și 14-15 patch-uri ca să-l faci să meargă, sigur te lași păgubaș înainte să-l începi. Bonusul ar fi că cei mai mulți laudă partea Multiplayer la joc.

Ah și ar mai fi și melodia asta

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FMDRTq_klnE]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: