Mega Mall în imagini

By | May 20, 2015

Dacă tot am uitat să programez articolul scris pentru dimineață, am zis măcar să vă arăt pe unde m-am plimbat astăzi. Am fost la Mega Mall cu prilejul unei conferințe și am apucat să văd și eu minunea tehnologică.

În primul rând ar trebui să spun că mi s-a părut foarte mult de mers pe jos de la metrou până la Mall. La un moment dat mă așteptam să dau de granița cu Bulgaria. Vă sfătuiesc să vă duceți cu mașina.

Față de ce am văzut în pozele de la lansare, lucrurile s-au mișcat destul de repede pe acolo. În schimb, în afara mall-ului, sunt lucrări la carosabil pe o rază de 15 km. Ce naiba era acolo înainte, nu tot București?

Ca dimensiuni mi se pare de mărimea lui AFI însă ar fi putut să facă ceva mai creativ cu atâta spațiu. Singurul lucru care mi-a atras atenția a fost cafeneaua Manufaktura. În interior mai erau vreo 4-5 spații care nu erau încă funcționale. Mă aștept ca săptămâna viitoare să fie gata, dar probabil lucrările la mall interior/exterior vor mai dura o lună.

Pentru cumpărături diverse la subsol e un Carrefour, iar lângă este un Kaufland. Food court-ul este mare dar parcă văd că unele mese de la restaurante d-astea inutile vor sta libere toată ziua în timp ce azi la KFC deja erau ocupate toate mesele. Nu are McDonald’s dar este unul chiar în afara mall-ului. Că tot veni vorba, este unul dintre acele KFC-ul mai speciale, în care porțiile sunt mai mici. Mai bine mâncați de la Oro Toro dacă ajungeți pe acolo.

Când am intrat m-am speriat văzând că numărul de angajați este mai mare decât cel al clienților, dar apoi am realizat că nu era încă ora 10. Pe la prânz era destul de populat. Sunt convins că va avea succes, pentru că vine într-o zonă destul de aglomerată. Mi s-a părut mai mare riscul atunci când s-a deschis AFI, că venea lângă Plaza. Apropo, am făcut și o hartă cu toate mall-urile.

malluri_bucuresti5

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Mega Mall în imagini

  1. iarina

    City Mall nu mai exista 🙂 este/va fi cladire de birouri in locul lui.

    Reply
  2. Dan Pavelescu

    Ce, s-a deschis mall-ul din Pantelimonul petrece toată noaptea? Și da, ai uitat de mall-ul de la Piața Sudului 😀

    Reply
  3. Revo Post author

    There, I fixed it. Aș vrea să mulțumesc comunității revoblog 😀

    Reply

Spune-ți și tu părerea: