Merită să cumperi o imprimantă duplex

By | May 23, 2013

Până acum ceva timp aveam un multifuncțional HP. Doar că exact odată cu începerea anului universitar HP-ul meu s-a hotărât să ia o pauză definitivă. Am citit pe net și m-am înfuriat când am aflat că este o problemă generică. Îmi apărea doar un mare E de la eroare pe display și nu mai vroia neam să printeze. Așa că m-am gândit să schimb firma și să trec pe orice altceva.

Dacă tot schimbam imprimanta m-am hotărât că vreau imprimantă duplex. Duplex înseamnă că imprimanta îți întoarce de una singură foaia și îți printează și pe spatele ei. Mai există și duplex manual în care faci tu chestia asta, dar nu-i văd rostul. Pot să spun că duplexul face toți banii și nu vreau să mai aud de acum încolo de o imprimantă care nu știe să întoarcă foaia. De fiecare dată când printez îmi aduc aminte cât mă enervam când printam 3-4 foi, le întorceam greșit iar imprimanta îmi printa cu susul în jos pe spate. Crește și viteza de printare și faci și economie de hârtie.

Ca alt feature mișto, multifuncționalul meu știe să se conecteze prin WiFi la rețeaua locală și poți printa de pe orice device din casă. Pe laptop nici n-a fost nevoie să instalez driverele. Când am vrut să printez prima dată pur și simplu am găsit imprimanta în “Devices” și am dat print.

canon_mg4150_2 canon_mg4150_5 canon_mg4150_4

De viteză nu vă spun, că nu mă interesează așa ceva. Ar mai avea și un cititor de carduri și un display pe care nu le-am folosit niciodată. Cartușele le-am reîncărcat la un centru la care fac reîncărcări de 5 ani. M-a costat 15 lei cel negru.

Ce nu-mi place la ea este tăvița pentru hârtie. În HP puteam să închid cumva tăvița peste hârtie și o lăsam așa. La asta nu pot închide tăvița dacă nu scot hârtia. Presimt că o s-o uit deschisă și o s-o rup.

Multifuncționalul meu se numește Canon MG4150 și nu se mai produce. Însă modelul nou este Canon Pixma TS5150. Doar că nu are card reader, dar funcționează cu aceleași cartușe și are display-ul poziționat mai inteligent.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Merită să cumperi o imprimantă duplex

  1. Alice

    Cand aveam de printat fata-spate, indoiam putin un colt al hartiei ca sa stiu cum se printeaza, apoi aveam grija sa aranjez hartia astfel incat sa printeze cum trebuie si pe cealalta fata 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      idem la mine sau la Alice ? 🙂

    2. Vlad

      tine :))
      ma mai si enervam si traceam o palma in imprimanta

  2. Dan Pavelescu

    eu am laserjet cp4520, cu duplex multifunctional.
    pe duplex il cheama ION 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Oho, și eu aș fi vrut laser, dar ca să am loc să pun o imprimantă d-asta, ar fi trebuit să dau pe cineva afară din casă 🙂

  3. Dan Pavelescu

    la servici am aia bre, acasa am una mai putin profi si mult prea lenta pentru gusturile mele, un cp1515n

    Reply
  4. Mihai

    Eu cand am avut probleme cu ea am apelat la baietii astia: aici si m-au rezolvat repede. Am cumparat-o de la servici, cand au vrut sa o schimbe cu una noua.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: