Mi-ar plăcea să văd nişte dosare penale pentru proprietarii de terenuri cu ambrozie

By | September 4, 2019

Mă uitam la cum un anumit primar (nu zic neapărat că ar fi cel din Sectorul 1) se mândreşte că a luat atitudine împotriva ambroziei. Se dă postarea de mai jos:

La prima vedere, pare foarte mişto ce spune: “Am dat 220 de somaţii şi am aplicat peste 150 de sancţiuni”. Însă dacă privim per ansamblu şi citim comentariile vedem că doar 30% din persoanele somate au rezolvat problema. Şi că legea 62/2018 nu le permite autorităţilor să facă mai mult decât să amendeze proprietarii de terenuri.

Mai mult, persoanele din comentarii reclamă că sunt câmpuri întregi de ambrozie chiar pe străzi şi pe domeniile administrate de primărie. Cu alte cuvinte, cred că domnul Tudorache ar fi trebuit să înceapă mai întâi de la el din ogradă.

Şi cred că legea ar trebui să fie mai dură. De ce cultivarea de marijuana este pedepsită şi cea de ambrozie nu? Că până la urmă marijuana nu îmi afectează direct sănătatea, în timp ce ambrozia mai are un pic şi sufocă persoane pe stradă. E o problemă de siguranță națională. Ce așteptăm? Să avem primul caz tragic?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Mi-ar plăcea să văd nişte dosare penale pentru proprietarii de terenuri cu ambrozie

    1. Revo Post author

      Nu sunt, dar am persoane în familie care sunt. Și mă uit neputincios cum tușesc toată ziua și se trezesc din somn din cauză că nu pot respira.

Spune-ți și tu părerea: