Microsoft Arc Touch Review

By | April 8, 2012

Mi-am adus aminte ca blogul asta ar trebui sa fie in principal despre electronice. In timp ce vindeam mouse-ul pe okazii cineva imi cerea detalii despre el pentru ca tocmai comandase unul de pe emag si vroia sa stie daca sa pastreze comanda sau s-o anuleze. Asa ca parca ar fi bun un review:

Ca design mouse-ul sta foarte bine. Unfolded arata ca o telecomanda. Este foarte subtire. Incape lejer in buzunarul de la camasa. Chiar si pornit isi pastreaza dimensiunile mici. Este mai mic decat un mouse de talie medie. Nu-mi place ca e ultra glossy si oricat de atent ai fi cu el se strange jeg pe butoane. Nici cauciucul de pe el nu cred ca are viata lunga. Avea deja o ciupitura mica desi eu am umblat atent cu el. Rareori il pliam din greseala pentru ca apasam prea tare pe el.

Cel mai inteligent lucru la design este amplasarea transciever-ului. Atunci cand mouse-ul este pliat, are un magnet care-l tine pe spatele mouse-ului. E urat sa despachetezi bagajele, sa scoti mouse-ul si apoi sa stai sa cauti transcieverul. Daca nu avea magnetul ala acolo sigur il pierdeam.

         

Sta foarte bine cu autonomia. Bateriile R3 (AAA) din el m-au tinut o luna cu o utilizare de 8ore/zi si tinut pornit non stop (uitam mereu sa-l sting inainte sa ma culc). Cu niste acumulatori cred ca se obtin performante mai bune.

Touch-ul este ok, are un fel de gesture control , scoate zgomot ca un scroll obisnuit. Nu m-am inteles prea bine cu cele 2 butoane normale. Trebuie sa apesi mai spre varful degetelor decat spre baza palmei. Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc. Nu-mi place ca pentru middle click trebuie sa dai dublu tap pe senzorul touch.

         

Si daca mai exista un dubiu cat de mic … Nu este pentru gaming. N-ai putea sa fii vreodata competitiv cu asa ceva. Insa la capitolul portabilitate … nu stiu ce alt mouse il poate surclasa.

        

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: