Militia

By | March 15, 2010

De dimineata in intersectia de la Vasile Milea cu Iuliu Maniu era 1 politist … stresul era infernal asa ca a decis sa-si aprinda o tigara si sa fumeze. Si pentru ca, nu se de scurca, a mai venit un politist. 2! politisti dublau semaforul in jurul orei 16 (si te-ai fi gandit ca dimineata e aglomeratie mai mare). Fumatorul mai sus mentionat isi vedea de treaba. Ce facea celalalt ? Semne ! Ce fel de semne ? Nu stiu, eu unul nu le-am vazut in cartea de legislatie … Dar se pare ca nici participantii la trafic nu le intelegeau deorece nu stiau ce sa faca. Apoi politistul isi exprima of`ul (“F***-ti m***ii mătii” – chiar nu stiu de ce am cenzurat) si se deplaseaza spre ei (aici era durerea, trebuia sa plece din centrul intersectiei) decodificandu-le mesajul. Soferii inteleg ca le-a fost acordat privilegiul sa tranziteze regatul celor 2 omuleti verzi … asta era tot mesajul.

Vazand aceasta scena mi-am adus aminte ca l-am mai vazut si alta data pe politistul in cauza certandu-se cu un sofer. (“Opreste bă aici ! Aici bă nu acolo ! Unde te uiti mă ?! Dupa avioane ?)

Ii doresc un smardoi cu ceafa lata care stie cum se rezolva treaba politistului ala. Respectati-i daca puteti , eu nu pot dupa ce vad astfel de scene.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: