Mindspace – un nou spațiu de coworking în Pipera

By | February 18, 2019

Mindspace este una dintre cele mai mari companii internaționale care pune spații de coworking la dispoziția antreprenorilor și startup-urilor.

Din ianuarie au deschis și în Pipera un astfel de spațiu, denumit Mindspace Business District. Este la etajul șase al clădirii A din Globalworh Campus, de pe Dimitrie Pompeiu nr. 8 (chiar lângă stația de metrou Pipera).

Am fost și eu la lansare și pentru că am avut pile, am putut să mă plimb nestingherit printre birourile goale și să fac câteva fotografii:

Scaune confortabile, multă lumină naturală (ziua, evident 🙂 ), săli de ședință, zone cu apă, ceai cafea șamd, zone de networking și cabine izolate pentru convorbiri telefonice.

Din feedback-ul celor cu care m-am întâlnit la lansare, singura problemă ar fi că pentru fumat trebuie coborât la parter.

În rest, prețurile variază între 250€ pe lună pentru un birou într-un spațiu comun și 350 € pentru un birou privat. Iar în curând Mindspace va mai deschide alte două spații de coworking: la Victoriei și în fostul City Mall de la Eroii Revoluției.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Mindspace – un nou spațiu de coworking în Pipera

  1. CRISTI

    NU, problema nu este fumatul… ci pretul. 350 euro nu este un birou “privat” gen ca esti singur intre 4 pereti, mai documenteaza te. Dar da, 250 euro pe luna este un loc la o masa dupa principiul primul venit, primul servit.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: