MobilPro – Concurs de aplicații mobile

By | January 13, 2014

Stau acum să mă gândesc și realizez că în 4 ani de facultate eu n-am cunoscut nici măcar un coleg care să fi dezvoltat o aplicație pe Android. Sau iOS, Windows Phone, orice. Poate din cauză că seria noastră era mică, sau poate pentru că n-am avut profesori buni de programare colegi pasionați de programare.

Dar se pare că în facultatea de electronică sunt destui pasionați. Astfel, mi se pare o idee bună inițiativa celor din Liga Studenților Electroniști de a organiza un concurs pentru aplicații mobile. Poate participa oricine, cu condiția să aibă peste 14 ani împliniți. Iar aplicațiile pot fi dezvoltate pe orice platformă: Android, iOS, WP. Se pot folosi și senzori adiționali.

Așa că dacă vă simțiți tari în cod, puteți aplica până pe 19 ianuarie la concurs. Veți intra în cartea istoriei drept echipa câștigătoare a primei ediții de MobilPro. Sper să devină o competiție anuală la fel de reputată ca RoboChallenge.

Concursul este organizat de Liga Studenților electroniști în parteneriat cu UPB și ETTI. Sponsorii principali sunt: Microsoft, Nokia, Alcatel, Freescale și Beia. Premiile (tablete, smartphone-uri și alte minuni) vor fi anunțate în curând. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook MobilPro.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “MobilPro – Concurs de aplicații mobile

  1. corina.gh

    Oh, come on! Eu am fost colega ta si chiar am participat la un concurs cu o aplicatie (pe vremea aceea pentru Symbian) cu inca un coleg (Luci). Se intampla la inceputul anului 3…

    Reply
    1. revo Post author

      Bună Corina, serios că nu știam, ori mi-ai spus și am uitat. Îmi spusesei mai de mult doar că programezi pe QT. Ce făcea aplicația?

    2. corina.gh

      🙂 Era un organizator personal, o aplicatie care iti permitea sa ai contactele, browserul, reminderele etc. in acelasi loc. A fost primul concurs de aplicatii de la noi din facultate, sustinut pe vremea aceea doar de prof. Popovici si Nokia.

  2. severp

    SURPRIZA ! Initiativa MobiPRO a pornit de la profesori. LSE a cuplat remarcabil si a facut organizarea!
    Mai sunt entuziasti si printre profesori !

    Reply

Spune-ți și tu părerea: