Museum Of Senses merită o vizită

By | January 28, 2018

Museum Of Senses este un fel de expoziție interactivă în AFI Cotroceni, unde puteți experimenta diverse iluzii optice. Am fost și noi acum vreo două săptămâni și am uitat să vă recomand experiența.

Dacă încă nu v-au convins sutele de fotografii de la toți prietenii de pe Facebook (da, acolo este camera cu susul în jos), vă spun și eu că este distractiv. Eu inițial nu am fost atras, gândindu-mă că doar acea cameră e singurul lucru interesant. În realitate, sunt mult mai multe exponate, camere și locuri numai bune pentru selfie-uri. Nu vă spun mai multe, că nu vreau să vă dau spoilere 🙂

museum of senses bucharest afi cotroceni

Copiii se vor distra cu siguranță, iar adulții probabil că vor da în mintea copiilor. Mie mi s-a părut util și ca o lecție interactivă de fizică, pentru că mi-am adus aminte din liceu sau facultate de majoritatea iluziilor de acolo.

Costă 25 de lei biletul pentru copii, 35 lei pentru adulți și 90 de lei pentru familie. Ideal ar fi să ajungeți mai de dimineață, că pe la prânz încep să se formeze cozi și să fie aglomerație și în interior. Sunt în AFI la etajul 1, deasupra hypermarket-ului. Mai mutle detalii pe site.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: