Ne trezim de dimineață mâine?

By | December 8, 2013

Dacă n-ați aflat încă din newsletter sau dacă nu v-ați lovit de reclama de la televizor, atunci vă spun eu că eMAG împlinește 12 ani mâine. După cum se menționează și în mailul primit, vor oferi carduri cadou în valoare de 2 milioane de $. Au creat un slider care să indice când se termină reducerile și o pagină cu instrucțiuni, în stilul celei de Black Friday, pe care o găsiți aici.

Ora la care încep reducerile? Evident, ne lovim de enervantul: “Deschidem luni dimineață”. Sper să prind lista cu oferte din timp ca să o pot posta aici și sa vă scutesc de emoții.

Ştiu că au avut campania asta și anul trecut. Pe mine în general nu prea mă interesează cardurile cadou, ci prețul produselor. Anul trecut nu prea am dat atenție, mai ales că eram chel după Black Friday. Așa că vă întreb pe voi, merită să ne trezim mâine de dimineață?

UPDATE: Am pus aici ofertele de la eMAG. Vă sfătuiesc să vă treziți mâine pe la 07:00 Dacă vreți să cumpărați ceva. iPad-ul ăla cu 700 lei reducere pare interesant.

Foto: ©  | Dreamstime.com

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Ne trezim de dimineață mâine?

  1. b.

    Nu cred ca merita cardurile cadou, ele au niste conditii atasate, de ex cum a fost cu reducerile de acum o luna sau 2 cand codurile promo se aplicau doar pentru electrocasnicele mari si la 2 saptamani dupa ce primeai codul. Aveai deci reducere 30 ron la un… Aragaz.. Nu valoreaza nimic.

    Cand vine vorba de reduceri, cred ca se aplica “ce-i in mana nu-i minciuna”

    Reply
    1. revo Post author

      Eu n-am folosit niciodată un card cadou, atât de utile sunt pentru mine. Dar pe lângă asta, ei anunță și produse la prețuri bune. Sunt sceptic 🙂

  2. Viorel

    Tocmai sa stricat mixerul vertical…..deci daca ai informații folositoare. …sunt bine venite.

    Reply
    1. revo Post author

      Nu vă mai luați vertical. Parcă mai știam pe cineva care mi-l lăuda și apoi i-a luat foc în mână 😀

    2. Dan Pavelescu

      Mai, eu am asa ceva de aprox. 3 ani si l-am folosit fara probleme.. Inca functioneaza 🙂

Spune-ți și tu părerea: